RB EXCLUSIVE

BUSINESS TO BUSINESS


EEN STIJLVOLLE MANIER OM U BEDRIJF TE PROFILEREN MET CARBON
Display Blue by RB EXCLUSIVE

RB EXCLUSIVE DESIGN

RB EXCLUSIVE staat voor dutch design met beleving en verteld een verhaal. Het verhaal van een Nederlandse ontwerper die alles zelf met de hand maakt en gebruik maakt van een bijzonder materiaal. Carbon, een materiaal waar veel over te vertellen is dus een brede groep mensen zal aanspreken. Om de beleving compleet te maken heb ik behalve carbon verpakking ook verschillende display’s ontworpen en handgemaakt in eigen atelier, passie zonder grenzen. Interesse om meer te weten over the carbon lifestyle of een samenwerking? Neem dan contact op.

Carbon armbanden met carbon lederen presentatie

DISPLAY

Tas visitekaarthouder en businesskaart van carbon by RB EXCLUSIVE
Luxe Carbon Business kaartjes
Carbon sleutelhanger relatiegeschenk

BUSINESS STIJL

Gepersonaliseerde carbon producten voor promotie of huisstijl is de manier om je te onderscheiden en een stukje extra waarde te genereren. Van een carbon visitekaart tot een gewaardeerd relatiegeschenk, er zijn vele mogelijkheden bij RB EXCLUSIVE. Interesse om eens van gedachten te wisselen en te kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en plannen we een afspraak.

VIP stijl by RB EXCLUSIVE
Carbon manchetknopen glanzend by RB EXCLUSIVE
Carbon vlinderdas - Bow Tie glanzend by RB EXCLUSIVE

VIP STIJL

Met deze gedistingeerde carbon accessoires ben je de VIP,  je smoking is pas compleet met deze handgemaakte vlinderdas en carbon-titanium manchetknopen. The Carbon Lifestyle by RB EXCLUSIVE.

MENU
RB EXCLUSIVE