RB EXCLUSIVE

CARBON RINGEN


CARBON RINGEN UIT EIGEN ATELIER

CARBON RINGEN

Carbon ringen zijn er in vele uitvoeringen, van een stijlvol strak zwart design tot combinatie’s met zilver goud of diamant. Wanneer je combinatie’s met andere materialen maakt krijg je mooie contrasten en zeker onderscheidende designs. Buiten de ringen die ik zelf ontwerp en maak is het ook mogelijk om een ring te laten maken naar eigen idee. Wil je iets in opdracht laten maken neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken in mijn atelier in Woerden.

Carbon ring Technic 1
Carbon Ring Rosso 1
Carbon ring Garda
Carbon ring Titanio
Carbon ring Bianco
Carbon ring Struttura
Carbon ring Argento(1)

DIAMANT RING

Een stijlvolle carbon ring met diamant, briljant geslepen. Een bijzondere ring, zeker als je het verhaal van de ring kent want deze ring bestaat in zijn geheel uit 1 materiaal namelijk koolstof. Diamant is gekristalliseerd koolstof doordat het gedurende een miljoen jaar onder hoge druk en temperatuur diep in de grond heeft gezeten, de ring zelf bestaat uit koolstof wat nog niet is gekristalliseerd. Wat natuurlijk het belangrijkste is dat dit met recht een “schitterende” diamanten ring is, luxueus en exclusief. 

CARBON Trouwringen

Trouwringen van carbon en/of in combinatie met zilver goud en diamant, het is allemaal mogelijk. Als gediplomeerd Juwelier Goudsmid weet ik als geen ander dat custom made trouwringen een toegevoegde waarde hebben, maak daarom een afspraak en bespreken we wat voor carbon trouwringen jullie willen en wat de mogelijkheden zijn.

 

Carbon Relatieringen by RB EXCLUSIVE
RB EXCLUSIVE
RB EXCLUSIVE