RB EXCLUSIVE

CUSTOM MADE PROJECTEN


SAMENWERKINGEN OP MAAT
Custom made box Topcompetitie-IBS binnenzijde

Deze luxe hoogglans gift box ik voor Nationale Loterij-Topcompetitie gemaakt om de samenwerking tussen Nationale Loterij Topcompetitie en IBS Capital Allies te bezegelen. De box is voorzien van het logo van IBS Capital Allies in carbon, het custommade lederen interieur geeft ruimte aan twee champagne glazen waarvoor ik een carbon voet heb gemaakt. Om het geheel af te maken heb ik in het glas de logo’s van beide bedrijven gestraald. Een stijlvol kado voor een speciale gelegenheid.

SAMSUNG - LIL KLEINE

Voor de dynamische Samsung videocampagne van de track “Blijven”van Lil Kleine heb ik een winnaarsbox met carbon certificaat mogen maken voor een 24k gouden Samsung S10.

BRUTE

Custom made Carbon styling parts voor Nederlands automerk BRUTE. Van carbon stuurlogo tot carbon naafdoppen en instaplijsten alles handmade in eigen atelier.

DNA CARS

Sleutelhangers kunnen een toegevoegde waarde hebben voor een ieder mits er natuurlijk tijd en aandacht aan is besteed. Je onderscheiden door het design van de sleutelhanger maar zeker ook de materiaal keuze. In mijn atelier maak ik onderscheidende sleutelhangers van carbon met een stijlvolle uitstraling en met de mogelijkheid deze te personaliseren. Een gewaardeerd accessoire om te geven maar nog specialer om te krijgen. De sleutelhanger op de foto is aan beide zijden voorzien van naar hoogglans gepolijst epoxy. Gepersonaliseerd vervaardigd voor DNA CARS.

CARBON STYLING

Deze hoofdtelefoon heb ik met carbon gestyled voor dj/producer Memfisa in Dubai. Carbon styling van deze Sennheiser hoofdtelefoon begon met het maken van mallen om het carbon omheen te kunnen vormen, elk onderdeel heb ik met de hand gemaakt en gepolijst tot hoogglans, een arbeidsintensief project met een mooi resultaat.

MEMBER LABELS

Gepersonaliseerde carbon member labels voor Club 500 Esclusivo, een club van gepassioneerde Fiat 500 rijders. Elk label is gepersonaliseerd met de naam van de driver.

ONDERZETTERS

Zo mooi als je passie kan delen, onbegrensd genieten van mooie dingen. De onderzetters op de foto heb ik gemaakt voor een dame die gepassioneerd Ducati rijdster is en haar passie voor dit mooie merk overal in terug wil laten komen. De combinatie van rood en het stijlvolle zwarte carbon zorgt voor een mooi contrast, een stijlvolle set onderzetters.

MENU
RB EXCLUSIVE